Vakantiebungalow-huisje-Schoorl

Bungalow

Vakantiebungalow in het hartje van Schoorl

4-persoons vakantiebungalow

De vakantiebungalow heeft ruimte voor vier personen met eventueel een kinderbedje geschikt voor een kind van maximum 2 jaar. De leefruimte is dan wel beperkt en het kinderbedje staat tussen de twee eenpersoons bedden in geklemd. Zodoende is een bezetting van maximum vier personen voor deze vakantiebungalow het meest ideaal.

De binnenkant van vakantiebungalow Schoorl Heereduin

Indeling van de vakantiebungalow

De woonkamer bestaat uit een eet- en een zitgedeelte. Er is ook een Radio en Televisie. De open keuken grenst aan de woonkamer. Het keukenblok heeft een ingebouwd gasfornuis en wasemkap. Ook is er een koelkast en een koffiezetapparaat.

De badkamer heeft een douche en toilet maar er is ook een wastafel aanwezig. Ook zijn er in de vakantiebungalow twee slaapkamers. Hiervan heeft een slaapkamer een tweepersoons bed en de andere slaapkamer twee eenpersoons bedden. De bedden zijn twee meter lang.

Zonneterras bij de vakantiebungalow

Het zonneterras

Op het zonneterras aan de voorzijde van de vakantiebungalow staat een picknicktafel en twee banken. Ook zijn er luxe tuinstoelen aanwezig. Dat wordt dus in de zomer heerlijk buiten ontbijten, lunchen of dineren maar bovenal… volop genieten van de zon, de rust en de schitterende natuur.

Opbergschuurtje

De berging bestaat uit een afsluitbaar schuurtje. Deze bevindt zich aan de achterzijde van de vakantiebungalow. Hier kunt u uw fietsen stallen. Ook een eventueel kinderwagen of strandspullen kunnen er veilig in worden opgeborgen.

De speeltuin op vakantiepark Heereduin - Vakantiebungalow Schoorl

Een speeltuintje voor de kinderen

Kinderen kunnen zich op het vakantiepark prima vermaken. Er is een speeltuintje met schommels, rekstokken en een klimrek. Deze liggen uitnodigend op een grasveld voor de vakantiebungalows. Ideaal voor de kleintjes maar ook volwassenen zien wij zich hier prima vermaken. Denk bijvoorbeeld aan een spelletje badminton, Jeu de Boules of verstoppertje achter in het bos. Ja ja, aan de achterzijde van het vakantiepark komt u namelijk op een open zandvlakte en loopt of fiets u direct het bos en duingebied in. Kortom… voor kinderen en ook uzelf is er een zee van ruimte en mogelijkheden om heerlijk buiten te spelen.

De tweepersoons slaapkamer van vakantiehuisje Heereduin in Schoorl

Bedlinnen reserveren

Bedlinnen kan men vooraf reserveren. Het pakket bestaat uit een dekbedovertrek, onderlaken en kussensloop.
Bij een reservering kan worden aangegeven of het gebruik van bedlinnen gewenst is.

In de vakantiebungalow aanwezig is een:

– keuken met gas-comfort
– koffiezetapparaat
– badkamer met douche, toilet en wastafel
– radio en tv
– stofzuiger
– wifi
– map met informatie over de omgeving

Niet in de vakantiebungalow aanwezig zijn:

– hand- en theedoeken
– lakens (bedlinnen huren kan op aanvraag)

Parkeren in Schoorl

De vakantiebungalow staat op een autovrij terrein. Daarom is het niet mogelijk om bij de vakantiebungalow te parkeren. Voor onze gasten hebben we een parkeerkaart waarmee de auto in de omgeving gratis kan worden geparkeerd.

Onze huisregels

De vakantiebungalow is rookvrij en ook huisdieren zijn niet toegestaan.
Bekijk hier de algemene voorwaarden van vakantiebungalows Heereduin.

ANWB informatie over Schoorl

Via deze link vindt u meer informatie en recensies over Schoorl.