Een step huren en op een unieke manier het bos en duingebied ontdekken

Kickbike – Step huren

Een Step huren en op een unieke manier het bos en duin in.

Individueel of met een groep een step huren?
In de Schoorlse duinen kun je prima met een step kickbiken. Het duin beklimmen gaat behoorlijk zwaar maar daarentegen zoef je op een kickbikestep heerlijk naar beneden. Dat steppen erg in trek is blijkt uit de grote vraag naar verhuur. Bij ons zijn er maar liefst 20 kickbikesteps te huur. Heb je er zin in? Neem dan contact met ons op.


 

Een step voor volwassenen en kinderen

Onze kickbike lijken op mountainbikes en hebben grote wielen en schijfremmen.  Deze grote steps zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf ca. 12 jaar. Genietend van de schitterende duinen, zandvlaktes, heidevelden en dennenbossen. Op de step door het landschap is een unieke sportieve belevenis. Steppen is erg leuk en u kunt het zo intensief maken als uzelf wilt. Als er tijdig van been wordt gewisseld is het kickbiken op de step heel lang vol te houden. Ga je met een groepje op stap hou dan rekening met elkaars conditie en kunnen. Wie niet zo sportief is ingesteld kan misschien beter op de fiets mee gaan. Fietsen en steppen zijn heel goed te combineren.


Step huren? Dit zijn de prijzen

€ 10,00 voor 2 uur
€ 12,50 voor 3 uur
€ 15,00 voor 4 uur

De borg is € 50,- per step. Deze krijgt u bij schadevrij gebruik terug betaald.
Een borgsom is niet van toepassing bij groepsactiviteiten en arrangementen via www.schoorlactief.nl.


Reserveren

U kunt een step huren door een kickbike te reserveren en het contact formulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Bij een reserveringsaanvraag hebben wij uw adres gegevens en uw telefoonnummer nodig en wij verzoeken u om bij het ophalen van de kickbike een legitimatiebewijs mee te brengen.


Een step huren voor jouw groepsactiviteit

Kickbikesteppen huren is een prima idee voor een bedrijfsuitje, vrijgezellendag of uitstapje met vrienden of familie. Kickbiken op een step is een gegarandeerd succes.
Ga naar deze website voor reserveren/huren van kickbikes voor een groepsactiviteit.