Corona COVID 19

Thuiswerken of voor even een frisse neus

Het huisje ligt in het centrum aan de rand van het duingebied. Dit is een ideale plek om ongehinderd de vrije natuur in te gaan. Wandelen, fietsen en er is een gaaf mountainbikeparcours.

Het knus ingerichte huisje ligt in de natuur en is van alle gemakken voorzien. Ook in tijde van onzekerheid met betrekking tot het Coronavirus wordt het huisje door ons verhuurd.

Annuleren is niet per se noodzakelijk, lees ons tijdelijk beleid


Tijdelijk extra annuleringsbeleid in verband met Corona COVID 19

Hoewel annuleren niet per se noodzakelijk is bieden wij tijdelijk wel de hieronder beschreven aanvullende mogelijkheid.

Met de uitgangspunten en richtlijnen van de overheid in overweging nemende, het raadplegen van de verschillende brancheorganisaties en afstemming met collega-verhuurders komen wij tot het volgende.

U kunt is sommige gevallen de boeking verzetten naar een andere periode. Hiervoor gelden de volgende aanvullende voorwaarden:

  • De aankomstdatum van de initiële boeking ligt tussen 23 maart 2020 en 1 april 2021.
  • De gast betaalt 50% van de kale huursom aan annuleringskosten. De overige 50% geldt als tegoed voor de nieuwe periode.
  • Wanneer de verhuurprijs voor de nieuwe periode hoger blijkt, wordt de meerprijs in rekening gebracht bij de gast. Er vindt geen verrekening plaats wanneer de verhuurprijs voor de nieuwe periode lager blijkt.
  • Gasten zijn vrij om zelf een nieuwe nog beschikbare periode te kiezen. Het verblijf van de nieuwe boeking dient uiterlijk 12 maanden na de initiële aankomstdatum voltrokken te zijn.
  • Uiterlijk 14 dagen na aanvraag voor het verzetten van een periode, dient de gast een nieuwe periode gekozen te hebben.
  • De boeking kan op een eventueel later tijdstip enkel nog tegen 100% annuleringskosten geannuleerd worden.

Van huurders verwachten wij wel naleving van de door de overheid gestelde regels met betrekking tot hygiëne en het 1,5 meter onderlinge afstand houden.

Standaard voorwaarden

Annuleren met recht op terugbetaling is alleen mogelijk als dit via een reis-/annuleringsverzekering kan. Bij annulering gelden de gebruikelijke annuleringsvoorwaarde. Deze zijn als volgt:

Tot 30 dagen voor aanvang van de huurperiode kunt u binnen 10 dagen na de boekdatum zonder kosten annuleren. Of bij een annulering:

  • binnen 30 tot 60 dagen voor aanvangsdatum zal er 10% restitutie plaatsvinden.
  • binnen 60 tot 90 dagen voor aanvangsdatum zal er 25% restitutie plaatsvinden.
  • binnen 90 tot 120 dagen voor aanvangsdatum zal er 35% restitutie plaatsvinden.
  • vanaf 120 dagen voor aanvangsdatum zal er 50% restitutie plaatsvinden.