bolderkar, schoorl, verhuur, huren

Bolderkar huren

Bolderkar huren

Een bolderkar huren is erg leuk wanneer u er met de kinderen op uit gaat. Lachende kindergezichtjes hobbelen in de bolderkar over het schelpenpad. Ook de tas met proviand voor de picknick kan mee. Het is een waar feest om met onze strandkarren door de duinen te wandelen. De bolderkarren zijn ook geschikt voor uw hond.

Onze strandkarren staan op het vakantieparkje Heereduin. Als gast in ons vakantiehuisje kan dit erg handig zijn als je er een wil huren. We raden wel aan om van te voren te reserveren. De strandkarren zijn namelijk ook voor andere toeristen te huur.Een bolderkar huren

Onze bolderkarren zijn speciaal ontworpen en met de hand vervaardigt. De bolderkarren hebben stevige wielen waarmee makkelijk door het bos en duin gereden kan worden. De bolderkarren hebben een trekhaak. Zodoende kun je verschillende karren achter elkaar koppelen. Daardoor ontstaat er een treintje waarin meerdere kids plaats kunnen nemen.

Een bolderkar is niet alleen handig om kinderen te vervoeren, ook wanneer u met bagage naar het strand wilt lopen is een bolderkar een uitkomst.Dit zijn de prijzen

2 uur is € 10,001 dag is € 20,00
3 uur is € 12,502 dagen is € 30,00
4 uur is € 15,003 dagen is € 40,00
5 uur is € 17,504 dagen is € 50,00
6 uur is € 20,005 dagen is € 60,00
Bij aankomst dient u een borgsom van € 50,- met gepast geld te voldoen


Reserveren kan via dit formulier

Wilt u een bolderkar huren, dan kunt u deze reserveren. Neem bij het ophalen van de bolderkar s.v.p. de borgsoms cash met gepast geld mee en ook een legitimatiebewijs.