Contact & Route

Schoorl vakantiereizen – de route en het contact

Op deze pagina “Schoorl vakantiereizen” staat informatie over de route naar onze vakantiebungalow. Deze is gelegen in het centrum van in Schoorl. Tevens vindt u op deze pagina de informatie met betrekking tot onze contactgegevens. Wij wensen u alvast een goede reis en een heel fijne vakantie in Schoorl.


 

Contactgegevens vakantiereizen bungalow Schoorl

Familie Wegman
Heereweg 57
1871 EC Schoorl
Tel. 072-5094000


Per auto naar Schoorl reizen

De vakantiebungalow is bereikbaar via de weg Alkmaar/Den Helder (N9), afslag Schoorl. U volgt hierna de borden centrum Schoorl (voor de apotheek linksaf). Bij het voetgangersverkeerslicht rijd u rechtdoor en na de weilanden aan de rechterhand slaat u meteen rechtsaf. U volgt de weg langs de grote parkeerplaats en ziet links in de S-bocht het bungalowterrein Heereduin liggen.


Per openbaar vervoer naar Schoorl reizen

Met het openbaar vervoer neemt u vanaf het station Alkmaar bus 151 naar Schoorl. Deze rijdt om het half uur. U stapt uit op de Bovenweg. U steekt het zebrapad over en loopt de Huismanweg uit. U loopt rechts met de bocht mee de Molenweg in en komt op de T-kruising bij de Heereweg. Hier gaat u linksaf en ziet u na ca. 300 meter aan uw rechterhand het bungalowterrein Heereduin liggen. Voor bus tijden kunt u kijken op www.connexxion.nl


Contact formulier

Wilt u meer informatie over onze vakantie bungalow, dan kunt u contact opnemen via onderstaand formulier of bellen naar +31 (0)72-5094000.


Parkeren in Schoorl

In het centrum van Bergen en Schoorl is betaald parkeren. Ook bij de strandopgangen aan de kust moet er voor het parkeren betaald worden. Gaat u echter naar het binnenstrand van Schoorl dan heeft u geen auto nodig. Dit strand is namelijk alleen met de fiets bereikbaar. Als u in de gelegenheid bent om op de reis naar Schoorl een fiets mee te nemen dan kan dit erg handig zijn. Uiteraard zijn er in Schoorl ook fietsen te huur of… u kunt bij ons een kickbike-step huren (zie hier voor meer informatie).

Wat het parkeren in de gemeente Bergen en Schoorl betreft verwijzen we naar deze website.