Fotoalbum bungalow Schoorl - Een prachtig uitzicht over de duinen van Schoorl tot aan de zee

Fotoalbum bungalow Schoorl

Fotoalbum bungalow Schoorl en omgeving

De omgeving van Schoorl is prachtig in elk jaargetijde.


Fotoalbum bungalow Schoorl


Op vakantie in Schoorl in de Zomer

Zomers kunt u genieten van de zon aan het strand of de schaduw opzoeken in het bos. In het centrum van Schoorl is er in de zomermaanden iedere dinsdag een braderie. Daarnaast zijn er in het centrum van Schoorl tal van terrasjes en ijssalons waar u heerlijk van een drankje of ijsje kunt genieten.


Op vakantie in Schoorl in de Herfst

In de herfst kleuren de bladeren in het bos prachtig rood, oranje en geel. Ook schieten de paddenstoelen uit de grond en kom je de mooiste exemplaren tegen. Wanneer je in de herfst naar het strand gaat dan kun je heerlijk uitwaaien en je komt waarschijnlijk maar een handje vol mensen tegen.


Op vakantie in Schoorl in de Winter

In de winter als de eerste sneeuw valt, veranderd het bos- en duingebied in een waar sprookjes paradijs. Overdag een heerlijke wandeling in de sneeuw en daarna opwarmen in de knusse bungalow met een beker warme chocomel.


Op vakantie in Schoorl in de Lente

In de lente beginnen de bomen groen te kleuren en staat alles in bloei. Ga je in de lente het polderlandschap in, dan is de kans groot dat je lammetjes, kalfjes, veulentjes en eendenkuikens tegenkomt.