bolderkar, schoorl, verhuur, huren

Bolderkar huren

Bolderkar huren

Een bolderkar huren is erg leuk wanneer u er met de kinderen op uit gaat. Lachende kindergezichtjes hobbelen in de bolderkar over het schelpenpad. Ook de tas met proviand voor de picknick kan mee. Het is een waar feest om met onze strandkarren door de duinen te wandelen. De bolderkarren zijn ook geschikt voor uw hond.

De strandkarren staan op het vakantieparkje Heereduin. Erg handig voor wie bij ons in Schoorl een vakantiehuisje komt huren. We raden wel aan om van te voren te reserveren. De strandkarren zijn namelijk ook voor andere toeristen te huur.


Een bolderkar huren

Onze bolderkarren zijn speciaal ontworpen en met de hand vervaardigt. De bolderkarren hebben stevige wielen waarmee makkelijk door het bos en duin gereden kan worden. De bolderkarren hebben een trekhaak. Hiermee kunnen verschillende karren achter elkaar worden gekoppeld. Zo ontstaat er een treintje waarin meerdere kids plaats kunnen nemen.

Een bolderkar is niet alleen handig om kinderen te vervoeren, ook wanneer u met bagage naar het strand wilt lopen is een bolderkar een uitkomst.


Dit zijn de prijzen

€ 10,00 voor 2 uur                        € 20,00 per dag
€ 12,50 voor 3 uur                        € 15,00 per extra dag
€ 15,00 voor 4 uur

De borg is € 50,- per bolderkar. Deze krijgt u bij schadevrij gebruik terug betaald.


Reserveren

Wilt u een bolderkar huren, dan kunt u deze reserveren door het contact formulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Bij een reserveringsaanvraag hebben wij uw adres gegevens en uw telefoonnummer nodig en wij verzoeken u om bij het ophalen van de bolderkar een legitimatiebewijs mee te brengen.

Zie ook deze websitepagina op www.schoorl.info